Kom-szer 2000 Kft

Az alábbiakban szeretnénk áttekintést adni azokról a szolgáltatásokról, melyek a – a hulladékgyűjtő felépítmények javításán és szervizelésén kívül – az egyéb kommunális járművek, konténerek és alkatrészek terén elérhetőek a Kom-szer 2000 Kft-nél.

Konténerszállítók és emelők

Szolgáltatásaink egy- és kétkaros konténerszállító járművek esetén

Az egykaros konténerszállító felépítményt az alábbi elnevezésekkel is szokták illetni: Abroller, görgős konténeremelő, valamint  horgos (kampós) konténeremelő, továbbá multilift.

A kétkaros konténerszállító elnevezése pedig:
Absetzkipper, vagy láncos konténeremelő.

Tömörítős konténerek

Szolgáltatásaink között megtalálható a tömörítős konténerek, más néven préskonténerek szerkezeti, elektromos, valamint hidraulikus javítása.

Speciális kommunális járművek

Igyekszünk segítséget nyújtani azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a gépi út tisztítás területén dolgoznak, vagy egyéb tevékenységeik mellett üzemeltetnek út tisztító járműveket, például útseprő járművet, hókotrót, sószóró autót, vagy hóekés járművet.

A leggyakrabban használt és szervízelt  típusok: Faun, Schörling, Bucher, Schmidt.

Egyéb úttisztító járművek javítását is elvégezzük, úgymint: útmosó-locsoló járművek, téli síkosságmentesítő célgépek, hóekék szerkezeti és elektromos javítása.

Útseprő jármű

Kommunális jármű alkatrészek

A legtöbb, általunk javított gépekhez berendezésekhez alkatrészeket új vagy utángyártott kivitelben tudunk biztosítani. Szükség esetén németországi raktárbázisról akár 24 óra alatt is a legtöbb alkatrész igényt ki tudjuk elégíteni.

Egyes esetekben , bizonyos típusokhoz bontott alkatrészeket is tudunk biztosítani.

Fellépőrács, csapágyak , gömbcsuklók, induktív érzékelők, végállás kapcsolók,nyomógombok, kopó -és gördülő elemek, munkabiztonsági feliratok.

Keressen minket bizalommal!